Bootcamp Crisiscommunicatie met Chat GPT – 6 november 2024

 50,00

Bootcamp Crisiscommunicatie met ChatGPT: Bereid je voor op de crisis van morgen
In onze bootcamp “Crisiscommunicatie met ChatGPT” leer je hoe je deze slimme tool effectief kunt inzetten tijdens een crisis. Na de bootcamp heb je er een online crisisbuddy bij!

Categorie:

Beschrijving

Bootcamp Crisiscommunicatie met ChatGPT: Bereid je voor op de crisis van morgen

Ben jij communicatieadviseur en wil je klaar zijn voor onverwachte crisissituaties? In onze bootcamp “Crisiscommunicatie met ChatGPT” leer je hoe je deze slimme tool effectief kunt inzetten tijdens een crisis.

Waarom deze bootcamp?
Een crisis vraagt om snelle, accurate en consistente communicatie. Met ChatGPT als hulpmiddel sta je sterker in je schoenen. Ontdek hoe deze technologie je kan ondersteunen bij het bepalen van je communicatiestrategie, het schrijven van crisisberichten, het anticiperen op vragen en het voorbereiden van woordvoering.

Wat levert het op?
– Snelheid: Leer hoe je ChatGPT inzet om razendsnel reacties en berichten op te stellen.
– Consistentie: Zorg voor een eenduidige communicatiestrategie, zelfs onder druk.
– Voorbereiding: Krijg inzicht in hoe ChatGPT helpt bij simulaties en oefeningen, zodat je altijd voorbereid bent.

Schrijf je nu in en krijg exclusieve toegang tot een online live workshop van twee uur waarin je samen met andere communicatieprofessionals praktijkvoorbeelden doorneemt, tips krijgt en kant-en-klare prompts. Je leert de kracht van ChatGPT kennen en hoe je deze optimaal inzet om jouw crisiscommunicatie te versterken.

Wanneer?
Woensdag 6 november 2024, 09:00 tot 11:00 uur. Online via MS Teams.

Wat anderen zeggen: “Roy en Dianne hebben mij echt een zetje in de goede richting gegeven wat betreft het gebruik van ChatGPT. Ik wist niet dat dit mij ook tijdens een crisis zo goed kon helpen”.  – Communicatieadviseur bij een zorgorganisatie.

Wees er snel bij! Het aantal plaatsen in deze bootcamp is beperkt. Mis deze kans niet om je kennis en vaardigheden naar een hoger niveau te tillen!

Schrijf je vandaag nog in en bereid je voor op de crisis van morgen. Na aanmelding ontvang je van ons een mail met een link naar de live online bootcamp.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Bootcamp Crisiscommunicatie met Chat GPT – 6 november 2024” te beoordelen

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *