Introductie Crisiscommunicatie

Voor wie is deze e-learning?

In de basis is de e-learning ontwikkeld binnen een traject voor functionarissen die een rol hebben in crisiscommunicatie. Het is echter mogelijk de e-learnings los te volgen. Zo is de e-learning Introductie Crisiscommunicatie ook interessant voor andere functionarissen binnen incidentmanagement en crisismanagement die meer willen weten over crisiscommunicatie.

De e-learning Beeldvorming is voor elke functionaris binnen de crisisorganisatie interessant. In deze e-learning leer je de vergadertechniek BOB (Beeldvorming, Oordeelsvorming, Besluitvorming) en een methodiek voor de beeldvorming.

Door de e-learning los aan te bieden wil de CrisisCommunicatieAcademie werken aan een zo breed mogelijk begrip van crisiscommunicatie.

huidige trainingen

Introductie Crisiscommunicatie

Voor iedereen die meer wil weten van crisiscommunicatie. In deze e-learning leer je meer over de doelen, doelgroepen, strategie en middelen voor crisiscommunicatie. Je kunt deze e-learning hier aanschaffen >

 

\

E-learning Beeldvorming

Voor elke functionaris binnen de crisisorganisatie. In deze e-learning leer je de vergadertechniek BOB (Beeldvorming, Oordeelsvorming, Besluitvorming) en een methodiek voor de beeldvorming, de BowTie-methodiek. 

help de gevolgen van een incident te verminderen

Schrijf je vandaag nog in voor een van de cursussen van de CrisisCommunicatieAcademie en wees crises de baas. Met een team beter voorbereid zijn? Doe samen de e-learning!

 

Voor informatie of inschrijving stuur een mail naar info@crisiscommunicatieacademie.nl
of bel Dianne of Roy

Bel Dianne 06 45 13 47 90Bel Roy 06 46 75 89 26

De CrisisCommunicatieAcademie is een samenwerking

van Sensus Communicatie en Roy Johannink Training Advies en Onderzoek

Sensus CommunicatieRoy Johannink Training Advies en Onderzoek

Bedrijfsgegevens

Crisiscommunicatieacademie| KvK: 88969460 | Arnhemseweg-Zuid 232, 3817 CP Amersfoort