crisiscommunicatie de podcast

Leg je oor te luister

Op de hoogte blijven met een goed gesprek? Luister dan zeker eens een van onze afleveringen van Crisiscommunicatie: De Podcast.

In elke aflevering praten we met iemand uit de praktijk en actualiteit. Zo hebben we bijvoorbeeld een leerzaam gesprek met twee communicatieadviseurs van Veiligheidsregio Zeeland over de windhoos die in juni over Zierikzee trok.

We praten met journalist Yelle Tieleman over zijn rol en werkwijze bij de tramaanslag in Utrecht die veel indruk maakte. Burgemeester Cees van den Bos van de gemeente Urk vertelt ons hoe hij zijn eerste jaar als burgemeester heeft ervaren en welke crisissituaties hem het meeste zijn bijgebleven.

Er staan inmiddels meer dan 40 afleveringen online. Genoeg keuze om die aflevering te kiezen die jou aanspreekt!

huidige trainingen

Introductie Crisiscommunicatie

Voor iedereen die meer wil weten van crisiscommunicatie. In deze e-learning leer je meer over de doelen, doelgroepen, strategie en middelen voor crisiscommunicatie. Je kunt deze e-learning hier aanschaffen >

 

\

E-learning Beeldvorming

Voor elke functionaris binnen de crisisorganisatie. In deze e-learning leer je de vergadertechniek BOB (Beeldvorming, Oordeelsvorming, Besluitvorming) en een methodiek voor de beeldvorming, de BowTie-methodiek. 

help de gevolgen van een incident te verminderen

Schrijf je vandaag nog in voor een van de cursussen van de CrisisCommunicatieAcademie en wees crises de baas. Met een team beter voorbereid zijn? Doe samen de e-learning!

 

Voor informatie of inschrijving stuur een mail naar info@crisiscommunicatieacademie.nl
of bel Dianne of Roy

Bel Dianne 06 45 13 47 90Bel Roy 06 46 75 89 26

De CrisisCommunicatieAcademie is een samenwerking

van Sensus Communicatie en Roy Johannink Training Advies en Onderzoek

Sensus CommunicatieRoy Johannink Training Advies en Onderzoek

Bedrijfsgegevens

Crisiscommunicatieacademie| KvK: 88969460 | Arnhemseweg-Zuid 232, 3817 CP Amersfoort