chat gpt & crisiscommunicatie

chat GPT & Crisiscommunicatie

In een wereld waar technologie en communicatie voortdurend evolueren, is het essentieel om voorop te lopen met innovatieve tools. Daarom hebben wij een nieuwe e-learning module.

🔍 Wat Ga Je Leren?
Deze interactieve module neemt je in het gebruik van ChatGPT, een AI-tool die de manier waarop we communiceren transformeert. Je leert niet alleen wat ChatGPT is en hoe het werkt, maar ook hoe je het effectief kunt inzetten bij crisiscommunicatie.

🚀 Toepassingen in de Praktijk
Je ontdekt praktische toepassingen van ChatGPT die je direct in je werk kunt integreren.

⚠️ Bewust van de Risico’s
Je leert ook over de potentiële risico’s van verkeerd gebruik van ChatGPT. Een kritische en bewuste benadering is cruciaal. Deze module helpt je om deze balans te vinden.

🌈 Ervaar de Voordelen Zelf
Het doel van deze e-learning is jullie te inspireren om de voordelen van ChatGPT zelf te ervaren. Met de juiste kennis en vaardigheden, kun je deze tool inzetten om je crisiscommunicatie naar een hoger niveau te tillen.

💡 Zin om de module te volgen?
Bestel de e-learning en krijg direct toegang!

huidige trainingen

Introductie Crisiscommunicatie

Voor iedereen die meer wil weten van crisiscommunicatie. In deze e-learning leer je meer over de doelen, doelgroepen, strategie en middelen voor crisiscommunicatie. Je kunt deze e-learning hier aanschaffen >

 

\

E-learning Beeldvorming

Voor elke functionaris binnen de crisisorganisatie. In deze e-learning leer je de vergadertechniek BOB (Beeldvorming, Oordeelsvorming, Besluitvorming) en een methodiek voor de beeldvorming, de BowTie-methodiek. 

help de gevolgen van een incident te verminderen

Schrijf je vandaag nog in voor een van de cursussen van de CrisisCommunicatieAcademie en wees crises de baas. Met een team beter voorbereid zijn? Doe samen de e-learning!

 

Voor informatie of inschrijving stuur een mail naar info@crisiscommunicatieacademie.nl
of bel Dianne of Roy

Bel Dianne 06 45 13 47 90Bel Roy 06 46 75 89 26

De CrisisCommunicatieAcademie is een samenwerking

van Sensus Communicatie en Roy Johannink Training Advies en Onderzoek

Sensus CommunicatieRoy Johannink Training Advies en Onderzoek

Bedrijfsgegevens

Crisiscommunicatieacademie | KvK: 88969460 | Arnhemseweg-Zuid, 3817 CP Amersfoort